Skip to content

IGI - Instituti i Gjeoinformacionit
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K42414004R
Administrator: Namik Kopliku
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e topografise dhe sistemeve te informacionit gjeografik, hartografise, prodhim dhe tregtim programesh informatike, kurse trajnimi, etj.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.11.2004
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Bulevardi GJERGJ FISHTA 4/8

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare