Skip to content

LLAMBI KARBUNARA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-01 15:27:17
JSON

NIPT: K42726405D
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime parafabrikate betoni, pllaka trotuari, bordura trotuari, lulishte, stola parku, tavolina, bazamak shkallesh, etj. Tregtimi me shumice e pakice i materialeve te ndertimit, materialeve inerte, çimento, bojra te ndryshme, materialeve te gipsit, hidrosanitare, bazamak shkallesh, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: LLAMBI KARBUNARA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.03.2004
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Sheq i vogel, Rruga Naun Kaçaku, Banesa nr 4.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 01.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 340 786,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 836 256,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 241 409,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 492 595,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 205 473,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 150 731,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -524 033,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 586 240,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -1 854 320,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 501 557,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:6 649 481,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:11 492 096,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:8 661 764,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 197 378,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 843 272,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:10 066 137,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 969 467,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 130 043,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 7 582 071,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 7 274 079,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani