Skip to content

ALBANA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-15 13:50:33
JSON

NIPT: K43505201L
Administrator: Genci Duka
Objekti i Veprimtarisë: Ne fushen e tregtimit, import eksport me shumice e pakice, te artikujve industriale e ushqimore, furnizim, kancelari, paisje dhe orendi per zyra, furnizim dhe montim dyer dhe dritare druri dhe duralumini, grila dhe perde materiale sportive e mesimore, elektroshtepiake, tregtim dhe prodhime te ndryshme konfeksionesh me shumice e pakice, importi dhe eksporti, paisje mekanike , elektrike, elektronike, dizifektante, detergjente te ndryshme, tregtim me pakice te karburanteve dhe vajrave lubrifikante
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29/09/2004
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
LAGJA 5MAJ (ISH N.P.A NR.1)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 15.01.2022
Dokumenta te ndryshem nder vite
Vendimi i asamblese se pergjithshme, date 01.10.2010
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2007
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 795 903,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 458 084,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 230 483,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -97 108,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2007: 137 245,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2006: 1 363 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 11 027 485,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 865 866,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 13 429 830,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 692 250,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2007: 12 941 865,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2006: 20 880 371,00
Punuar Nga : I.Cara