Skip to content

A-K-O (Ish ROLAND DANO)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-25 14:36:46
JSON

NIPT: K46607513C
Administrator: Roland Dano
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumicë dhe pakicë të artikujve ushqimore.
Emërtime të tjera Tregtare: ROLAND DANO
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/10/1992
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 20.10.2011, me vendim te ortakut te vetem, u aprovua likujdimi i shoqerise dhe emerimi ne detyren e likuidatorit te Z. Luan Muca. Statusi i shoqerise ndryshon nga: “Aktiv” ne “Shoqeria ne Likuidim e Siper”.

II. Me date 17.05.2012, me vendim te ortakut te vetem, u deklarua e likujduar shoqeria dhe u largua nga detyra likuiduesi Luan Muca. Statusi i shoqerise ndryshon nga: “Shoqeri ne Likuidim e Siper” ne “C’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Delvinë Fshati Delvinë , Lagjia Sinan Ballaci

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 25.12.2021
Vendimi i ortakut te vetem per likuidimin e shoqerise date 20.10.2011
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala