Skip to content

VIOLETA KATA 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-11 12:30:54
JSON

NIPT: K47129713T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice fruta perime, grumbullim, ruajtje, perpunim te produkteve bujqesore e blegtorale.Transport.
Emërtime të tjera Tregtare: VIOLETA KATA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.01.2005
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Çështje Ligjore: Me date 15.06.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja "Nazmi Rushiti", Bulevardi "Nazmi Rushiti", ambient biznesi në katin e parë, ndërtesa me numër pasurie Nr.11/48-NP, Zona Kadastrale Nr.2932, ish merkata e qytetit/Peshkopi.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani