Skip to content

BLEDI BILALI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-08-30 09:45:52
JSON

NIPT: K47413022U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim artikujsh kancelarike dhe kompjutera. Internet. Servis paisje elektronike dhe artikuj te ndryshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Bledi Bilali
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2003
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Rruga Qemal Draçini, prane ish 5 Heronjve

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.08.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 685 170,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 481 500,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 365 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 251 420,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 575 800,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 300 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:9 446 831,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:10 373 540,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 778 658,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 011 027,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 040 468,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 13 175 969,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Lala