Skip to content

FATJON SALIAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-27 13:51:21
JSON

NIPT: K47905805H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shites mishi. Tregtimi me pakice i artikujve te ndryshem ushqimore dhe te perzier.
Emërtime të tjera Tregtare: FATJON SALIAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 18.05.2004
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Ballsh, BYLYS

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 27.09.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : L.Kanani