Skip to content

ALI HALILI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-16 11:46:06
JSON

NIPT: K51525049E
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis automjetesh, lyerja e tyre, tregtim i pjese te kembimit per automjete dhe dhenie makinash me qera. Riparimi dhe mirembajtja e karrocerise te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove. Riparimi dhe mirembajtja e pjeseve mekanike dhe te motorit, te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove. Riparimi dhe mirembajtja e impiantit elektrik, te mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove. Shitblerje automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: SERVIS LIU
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 25/03/2005
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VII.3.B.1 - Autoriparimi i mjeteve rrugore me motor dhe rimorkiove
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Preze Fshati Gjec Koder, Kryqezimi i Rruges se Rinasit me Rrugen Bregu i Gjoles, Godine 2- kateshe, Zona kadastrale nr.1669

Adresa:
Tirane Preze GJEC- KODER Rruga Vore Fushe Kruje km 5m, ZK3049 nr. pasurie 154/3/1 1039

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 16.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 9 538 710,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 846 900,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 12 802 260,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 217 417,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 514 096,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:80 369 220,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:66 608 031,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:84 023 722,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 011 417,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 955 542,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara