Skip to content

ALBANIA-FASHION GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: K52001010I
Administrator: Ledja Telhai
Objekti i Veprimtarisë: Importi - eksporti, shitja me shumice dhe pakice e produkteve tekstile,veshje te te gjitha llojeve.Shitja me shumice dhe pakice e mallrave industrial dhe ushqimore.Tregtimi i artikujve te ndryshem.Importi - eksporti shitja me shumice e pakice e pajisjeve elektrike,elektronike, lende te para per industrine, materiale ndertimi dhe hidrosanitare,pajisje zyrash kancelari, pjese kembimi, auto dhe makineri te cdo lloji, pajisje teknologjike etj.Shitja, blerja dhenia me qira e pasurive te paluajtshme.Transport i mallrave dhe udhetareve brenda dhe jashte vendit.Menaxhimi i qendrave tregtare,bareve dhe restoranteve.Ofrimi i sherbimit te konsulences, ne fushen e biznesit,manaxhimit,taksave etj.Si dhe cdo veprimtari tjeter ekonomike qe do te konsiderohet e nevojshme dhe e dobishme per realizimin e qellimit te shoqerise dhe qe nuk bie ndesh me legjislacionin shqiptar ne fuqi.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05/07/2005
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 102 092 190,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kashar, autostrada Tirane-Durres, kilometri i 7-te

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -66 283 805,00