Skip to content

Alban Xhelili.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-11 13:39:16
JSON

NIPT: K52304505D
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime kontabiliteti dhe financiare, hartim i i pasqyrave financiare dhe auditim ligjor i pasqyrave financiare. Auditues ligjor.
Emërtime të tjera Tregtare: AGL Finance Auditing Consulting
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 25/10/2005
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 04.08.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja nr.3, Rruga Egnatia, objekt me nr pasurie 4/158, dhe zone kadastrale 8514, kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.06.2024
Vendim per regjistrimin e personit fizik
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve 2019
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 2 966 124,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 835 800,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 886 931,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 478 731,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 35 059,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 444 363,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:6 300 560,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:4 042 973,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:4 261 108,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 847 754,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 3 221 673,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 980 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2019

Punuar Nga : L.Kanani