Skip to content

ZAMIRA QAZIMI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-30 13:39:24
JSON

NIPT: K52628202V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti ushqimore e produkte blegtorale, industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: Zamira Qazimi
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17/02/2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Çështje Ligjore: Me date 09.01.2021, u pezullua aktiviteti i shoqerise. Statusi ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Brigada 17 Sulmuese, rruga Zogu i Pare, pallati nr.106, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 30.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -2 146,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 71 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -1 265 299,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -723 389,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -180 944,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -278 705,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 213 517,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -485 298,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 137 524,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 776 474,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:4 481 622,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:2 198 177,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:2 702 129,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:2 301 759,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:2 643 492,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 302 423,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 13 953 647,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 11 143 094,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala