Skip to content

Fiqiri Hysa
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-24 10:14:32
JSON

NIPT: K52829201B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti impute buqesore. Kryerje e sherbimit te DDD-ve ne ambjente humane dhe shendet publik. Pastrim dhe dezifektimin me klorinim te depozitave dhe linjave te furnizimit me uje te pijshem.
Emërtime të tjera Tregtare: Fiqiri Hysa
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 04/04/2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.5.A.3 - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, L. SHENKOLL

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara