Skip to content

ESTI SECURITY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-12 09:16:24
JSON

NIPT: K53003806R
Administrator: Estref Çaça
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtja dhe sigurimi i objekteve publike e private ne pronsi ose ne perdorim te personave fizik e juridik, qe ushtrojn veprimtarin e tyre ne Republiken e Shqiperise.
Emërtime të tjera Tregtare: "ESTI SECURITY"
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/09/2001
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Çështje Ligjore: Me date 28.06.2018, me vendim te ortakut te vetem, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise. Statusi ndryshoi nga “Aktiv” ne “Pezulluar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Synej, Synej Kavajë,me zone kadastrale nr 3554,nr pasurie 295/39,Selia eshte godine 2 katëshe,kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 12.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 41 666,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 515 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 842 017,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 866 062,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 736 884,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 118 774,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 780 698,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:7 576 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:6 092 493,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 521 458,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala