Skip to content

A.I.D
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-01-20 14:31:43
JSON

NIPT: K53418201F
Administrator: Danjela Dishani
Objekti i Veprimtarisë: Eksport import i kafshëve dhe shpendëve të gjalla, produkte me origjinë prej kafsheve. Transport, agjensi doganore spedicionere, detare , turistike. Prodhim dhe përpunim të produkteve industriale e ushqimore
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/10/2005
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Bulevardi Qemal Stafa, pranë bankës Amerikane

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -346 632,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -553 322,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -520 461,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -997 206,00