Skip to content

DENIS SHAKAJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-17 14:48:12
JSON

NIPT: K54027403W
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shtypshkronje.Montim dhe sherbim e mirembajtje te aparaturave e laboratoreve elektronik.
Emërtime të tjera Tregtare: DENIS SHAKAJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08.04.2005
Rrethi: Lushnje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lushnje, Lagjia "Kadri Qystri", godina me Nr.pasurie 7/70 ne Zonen Kadastrale 8571

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 17.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 283 714,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 924 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 762 031,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 273 218,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 249 943,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -607 091,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:28 454 284,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:26 740 343,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:24 352 490,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 275 066,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:13 918 844,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:8 148 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 2 013 733,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani