Skip to content

VALJETA NDOJ
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-12-10 13:58:05
JSON

NIPT: K58721011L
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, përpunim dhe shpërndarje me shumicë e pakece e bukës dhe prodhime brumi.Tregtia e artikujve ushqimorë.
Emërtime të tjera Tregtare: VALJETA NDOJ
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/01/2005
Rrethi: Mirdite
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 09.07.2021, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhe, Rubik, Lagjja "Mesme ", Godinë 2-katëshe , kati Parë , nr. Pasurisë 4/127 , zona Kadastrale 3244 , përballë Qendrës Shendetsore.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 10.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani