Skip to content

SILVANA ABAZI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-16 13:53:13
JSON

NIPT: K62314018J
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Supervizim, kolaudim dhe vleresuesim te pasurive te paluajtshme. Raportime financiare, kryerje bilanci, kontabel i miratuar.
Emërtime të tjera Tregtare: SILVANA ABAZI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 14/11/2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake nr.3, Rruga "Qazim Vathi", Vila Nr.6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 315 596,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 405 370,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 3 262 943,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 4 246 889,00
Punuar Nga : A.Lala