Skip to content

VALENTINA FRASHËRI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-19 13:55:05
JSON

NIPT: K62315503U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Ofrim rrjeti dhe sherbimit internet, Mirembajtje pajisjesh elektronike, kompiutera, printera,montim kamerash.
Emërtime të tjera Tregtare: VALENTINA FRASHËRI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06/11/2006
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, A. GOGA L.11 PR. ND. "BOROVA"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 19.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala