Skip to content

TV SKAMPA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-20 06:59:56
JSON

NIPT: K62610201Q
Administrator: Orel Mehja
Objekti i Veprimtarisë: Transmetimi i valeve televizive me mundesi shtrirje ne disa prefektura te Shqiperise me lidhje gjeografike.
Emërtime të tjera Tregtare: TV SKAMPA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 25/07/2003
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja Luigj Gurakuqi, rruga Lublin Dilja, zk.8523, pasuria nr.8/31, kati 2.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontrate Shitblerje Kuotash date 11.02.2006
Statuti i Shoqerise i Ndryshuar
Kontrate Dhurimi Kuotash date 16.09.2014
Vendim i Asamblese se Ortakeve, Zmadhim Kapitali date 01.06.2016
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 101 610,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 61 280,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 116 736,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 95 821,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 89 294,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 208 461,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -403 681,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 25 196,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 155 938,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2008: 147 918,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:1 966 352,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 218 900,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 784 690,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 288 150,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 1 165 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 348 300,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 1 635 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 1 334 500,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 1 255 248,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2008: 1 165 500,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017

Punuar Nga : A.Baja