Skip to content

ELVIRA GOGA

JSON

NIPT: K62724407L
Administrator: ELVIRA GOGA
Objekti i Veprimtarisë: Shitës artikuj të ndryshëm, kancelari, shtypshkrime, materiale pastrimi, dezinfektimi, materiale të buta, elektrike, hidraulike etj. Shërbime dhe riparime të ndryshme. Pjesë këmbimi, riparime dhe materiale ndërtimi.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 24.03.2006
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Tiranë Tiranë Rruga Ndreko Rino, prane Shkolles Drita e Dijes.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013