Skip to content

Klodian Kajo
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-19 15:14:35
JSON

NIPT: K64230404G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Germim dhe transport.
Emërtime të tjera Tregtare: KLODIAN KAJO
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/06/2006
Rrethi: Divjake
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Divjake, XENG

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 284 761,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 65 469,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 294 765,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 081 666,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 250 124,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 4 534 590,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -522 378,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 443 080,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:518 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:3 247 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:11 374 175,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:5 418 833,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:10 268 921,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 968 665,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani