Skip to content

Spiro Koti
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-21 13:51:33
JSON

NIPT: K64521001O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim dhe supervizion;
Emërtime të tjera Tregtare: Spiro Koti
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 21/09/2006
Rrethi: Korce
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Korçe, L.3, DHORKE SHALLO 13

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : A.Lala