Skip to content

Lazër Gjekaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-22 13:05:56
JSON

NIPT: K66531011G
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Transport karrotreci. Shitblerje makinash. Servis automjetesh. Agjenci siguracionesh. Tregtim pjese kembimi per automjete. Mbledhja, depozitimi, shkaterrimi i mjeteve ose pjeseve te tyre te dala jashte perdorimi apo te braktisura. Lyerje makinash, lustrim i makinave.
Emërtime të tjera Tregtare: Lazër Gjekaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 20/03/2006
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Liçence për transport mallrash për të tretë dhe me qira brenda vendit. -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja 3 heronjte, Rruga Gjon Buzuku, nr pasurie 429/11, zona kadastrale 3168

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala