Skip to content

ZENULLA MEHMETI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-21 13:39:58
JSON

NIPT: K67206749B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime të projektimit, mbikëqyrjes dhe kolaudimit të punimeve.
Emërtime të tjera Tregtare: ZENULLA MEHMETI
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/04/2007
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 01.02.2016, u pushua perkohesisht aktiviteti i shoqerise per nje periudhe te pacaktuar. Statusi i shoqerise ndryshoi nga: “Aktiv” ne “Pezulluar”.

II. Me date 04.07.2016, u aktivizua veprimtaria e shoqerise. Statusi u kthye ne “Aktiv”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Melan TREPCE Karburanti "Meba 96", Qenok, me nr. pasurie 48/49 dhe me zone kadastrale nr.3639

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 21.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala