Skip to content

Majlinda Bufi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-18 14:24:43
JSON

NIPT: K73415406V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Eksperte ne inxhinjeri dhe sherbime ne kompiuter.Sherbime linguistike.
Emërtime të tjera Tregtare: MEGAL CENTER
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15/10/2007
Rrethi: Roskovec
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 05.09.2013, u vendos: Cregjistrim i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Roskovec, Lagjia Nr. 1, Praane Bashkise Roskovec

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.05.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja