Skip to content

ITALPRO KHTS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-07 10:19:42
JSON

NIPT: K81618039O
Administrator: Alma Leka
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregti,agjent tregtar, asistence teknike dhe elspertize
Emërtime të tjera Tregtare: ITALPRO KHTS
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 03/04/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri-Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Ervin Koçi; Ilir Burimi; Skënder Amoniku
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Autostrada TR-DR Km 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2012
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 238 356,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 193 993,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 54 907 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 15 751 396,00
Punuar Nga : A.Baja