Skip to content

Alketa Dika
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-18 08:42:15
JSON

NIPT: K83017201O
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me shumice e pakice te barnave dhe mallrave farmaceotike, import-eksport i tyre. Tregti te produkteve farmaceotike, te kujdesit shendetsore, ortopedike, kozmetike, higjeno sanitare, aksesore, ushqim per femije, te gjitha llojet e aparaturave mjeksore, ilace , bim mjeksore, te preparateve para mjeksore, ushqimeve dhe paisjeve diatetike, mallra te ndryshem te fushes se shendetsise, etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Ital Pharma
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17.06.2008
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja 28 Nëntori, Rruga "11 Nëntori", Pallati pranë Postës, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.10.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 3 970 168,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 6 086 354,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 685 936,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 368 527,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 271 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 9 109 266,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 4 874 426,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 099 731,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 5 649 098,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 891 150,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:61 640 733,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:59 563 636,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:62 149 778,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:54 352 007,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:43 685 496,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:47 118 649,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 39 573 869,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 29 089 177,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 28 041 229,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 14 275 459,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani