Skip to content

SOGELEASE ALBANIA

JSON

NIPT: K92025003L
Administrator: Alkion Elezi
Objekti i Veprimtarisë: Ushtrim i veprimtarisë së qirasë financiare, qiradhënia financiare e sendeve të luajtshme dhe pasurive të paluajtshme, duke përfshirë dhe financimin ose kredi dhënien në funksion të veprimtarisë së qirasë financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: SOGELEASE ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 21.08.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000 000,00
Numri i pjesëve: 100 000
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: Banka Société Générale Albania sh.a.
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Pierre-Xavier Rouhier, Gent Sejko, Bledar Shella
Statusi: Ç'regjistruar pa Likuidim
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Bulevardi Deshmoret e Kombit, Holli Kullave Binjake, Kati i Trete

Adresa:
Tirane, KAMEZ Lagjja nr 3, Bulevardi Blu rrethrrotullimi Kamez, zona kadastrale rurale, objekt sherbimi 3 katesh, regjistruar në regj. nr 98 Fier Divjake DIVJAKE Qender Divjake, Lushnje TIRANE Rruga e Dibres, Perballe Medresese TIRANE RR. IRFAN TOMINI P.8/1 SHK.2/2 TIRANE Rruga Ali Demi, Perballe fushes TIRANE RESHIT COLLAKUPALL.SHALLVARE Berat Polican POLICAN Qender Poliçan Tirane Rrogozhine RROGOZHINE Agjensia Rrogozhine,Pallati.82/3,shk.1,ap.2 FIER SH. FITORJA ISH-HOTEL TURIZMI TIRANE Njesia Bashkiake Nr. 5, Rruga Frang Bardhi, perballe Qendres Kristal Korce, POGRADEC Lagjia 1, Bulevardi Reshit Çollaku, Kapa Center KORCE SHESHI I DEMOKRATEVE TIRANE Njesia bashkiake nr 5, rruga Ismail Qemali, pallati nr 32, shkalla 1 Lezhe Lac LAC KURBIN LAGJIA 1 TIRANE Rruga e Durrësit, Njesia Nr.1, Pallati 7 Durrës Rruga 9 Maji,Nr.14 Durrës "TREGTARE" LAGJIA 3 TIRANE BUL.ZOGU I-PERBALL STAC.TRENIT 5 Tirane Kavaje KAVAJE Rruga Kryesore ELBASAN BUL. QEMAL STAFA - PALL.15 Lezhë, LEZHE Rruga Beselidhja Kukes Kukes KUKES LAGJIA 5 Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Kongresi (Godina në Krah të Bashkise) VLORE Lagjja Lef Sallata Durrës Fushe Kruje FUSHE KRUJE Sheshi Xhorxh W Bush, tek pallati me hark në qender të qytetit të Fush Krujes. TIRANE Rruga Aleksander Moisiu, (Prane Karburantit në Kinostudio) SHKODER "13 DHJETORI" L "QEMAL STAFA" TIRANE Rruga e Durrësit, pallati Hawai, Laprake, tIRANE TIRANE Rruga Dëshmorët e 4 Shkurtit. Berat Berat BERAT LAGJIA "22 TETORI"

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare