Skip to content

HAZBIU PROJEKT

JSON

NIPT: K92228017C
Administrator: Petrit Hazbiu
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari projektimi. Drejtim punimesh, kolaudime, supervizime dhe konsulence ne fushen e ndertimit. Aktivitet ne fushen e ndertimit te te gjitha llojeve duke perfshire ketu ndertime per qellime banimi, civile,ndertime me karakter social, kulturor, industrial, kanalizime, rehabilitime rrugesh, ndertimin e tyre. Tregetim me shumice dhe pakice te materialeve te ndertimit si dhe import eksport i tyre. Veprimtari ne fushen e turizmit
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 15 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
TIRANE Rruga Myslim Shyri, Pallati nr.51, Shk nr. 2, Ap nr.33.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 12 171 114,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 204 387,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 473 296,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 211 033,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:17 658 387,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 4 567 109,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015