Skip to content

ELTIAN 2009
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2019-09-07 11:16:21
JSON

NIPT: K92702402C
Administrator: Eltjan Resuli
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport për transport bitumi. Transport mallrash të ndryshëm, lëndë djegëse, naftë gazoil dhe nënprodukte të tij. Import - eksport të të mallrave të ndryshme industrial. Tregtim materiale ndërtimi etj. Tregtim bitumi me shumicë dhe pakicë brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: ELTI 2009
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23.02.2009
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: 1) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë FR 4182 D 2) Fier, Kokë tërheqëse me targë AA 672 DA 3) Fier, tërheqëse me targë AA 671 DA 4) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë FR 8416 C 5) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë ACR 370 6) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë FR 4856 D 7) Fier, Gjysëm rimorkio me targë FR 4736 D 8) Fier, Kokë tërheqëse me targë AA 665 UE 9) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë ACR 371 10) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë AAR 130 11) Fier, Kokë tërheqëse me targë AA 910 UE 12) Fier, Gjysëm Rimorkio me targë FR 0582 D 13) Fier, Mjeti me targë AA 551 UE
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Mbrostar, rruga “Mbrostar- Kallem’ kilometri i parë, ndërtesa private me zonë kadastrale 2636, numër pasurie 70/2-ND1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik I regjistrit tregtar 30.08.2019
Akti i themelimit
Statuti i ndryshuar i shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2010
Pasqyrat financiare 2011
Pasqyrat financiare 2012
Pasqyrat financiare 2013
Pasqyra financiare 2014
Pasqyra financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 12 102 079,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 7 660 025,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 275 851,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 969 954,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 2 468 432,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 434 719,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 463 156,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -6 083 922,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 2 779 001,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 17 559 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:64 621 894,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:67 087 976,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:40 337 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:118 885 296,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 61 067 007,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 15 420 338,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 23 491 884,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 116 462 035,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 73 448 673,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala