Skip to content

Erlis Marku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-14 14:13:57
JSON

NIPT: K97727502F
Administrator: Erlis Marku
Objekti i Veprimtarisë: Internet.Rrjet dhe sherbime te komunikimeve elektronike.
Emërtime të tjera Tregtare: Erlis Marku
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 27/03/2009
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjja Skenderbeg, Godina Nr.43, Hyrja 1, Apartamenti 1, kati I-re

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara