Skip to content

MSSC (MILITARY SYSTEM SUPPLY COMPANY)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-15 10:35:14
JSON

NIPT: L01306040L
Administrator: Emiljano Dusha; Viktor Përshqefa; Vasiond Qilla; Robert Gode; Esat Koçi; Vladimir Nano ( 5 Drejtues Teknik))
Objekti i Veprimtarisë: "Import-eksport, tregtimin e artikujve te ndryshem te gjitha llojeve, me shumicë e pakicë si: Uniforma per ushtrinë dhe policinë, pajisje ndihmëse për policinë dhe ushtrinë, sisteme alarmi, vëzhgimi GPS, Dylbi dhe shënjestra holografike, si dhe të gjitha pajisjet ndihmëse, aparate rezistente kundra shpërthimeve, thyerjeve dhe dëmtimeve. Pajisje Antiplumb, pajisje elektronike të të gjitha llojeve, pranga, shkopinj gome, aparatura të ndryshme survejimi si dhe çdo aksesor tjetër të nevojshëm per policinë dhe ushtrinë. Import, tregtim të armëve te gjahut dhe materialeve të gjuetisë, përfshirë edhe materialet me përdorim të 2-fishtë. Import-eksport të të gjitha mallrave ushtarake duke përfshirë municionet dhe të gjitha llojet e armatimeve. Import eksport dhe tregtim të armëve, pjesëve dhe municioneve të kategorive "Bi" "B4" "C" dhe "D ". Poligon civil qitje i ndërtuar për qëllime, sportive,mësimore dhe të praktikës me shënjestër, qënder trajnimi për aftësimin teorik dhe praktik të personave për mbajtjen e armës. Qendër e Trajnimit Privat të punonjësve të "SHPSF". Transporti i armëve, pjesëve dhe municioneve të tyre të kategorive "Bi" , "B4", "C" "D";i si dhe çdo aktivitet tjetër ndihmës për të përmbushur dhe realizuar objektin e shoqërisë."
Emërtime të tjera Tregtare: MSSC (MILITARY SYSTEM SUPPLY COMPANY)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 26/12/2009
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 330 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 6
Femër/Mashkull: Meshkuj
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Qendra të trajnimit privat të punonjësve të SHPSF -
Ndryshime
Shënime: I. Me date 30.01.2017, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik i shoqerise Esat Koçi.

II. Me date 17.04.2017, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik administrativ i shoqerise Vasiond Qilla.

III. Me date 24.04.2017, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik i shoqerise Shkëlqim Qamili.

IV. Me date 14.06.2017, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik i shoqerise Robert Gode.

V. Me date 04.01.2018, me vendim te ortakut te vetem, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Shkëlqim Qamili dhe emerohet ne vend te tij Ylli Bërdufi.

VI. Me date 28.12.2018, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik administrativ i shoqerise për aktivitetin e Transportit të armëve, pjesëve dhe municioneve të tyre të kategorive “B1”, “B4”, “D” Viktor Përshqefa.

VII. Me date 06.01.2020, me vendim te ortakut te vetem, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Ylli Bërdufi dhe emerohet ne vend te tij Vladimir Nano.

VIII. Me date 31.01.2020, me vendim te ortakut te vetem, largohet drejtuesi teknik i shoqerise Vladimir Nano.

IX. Me date 05.01.2022, me vendim te ortakut te vetem, emerohet drejtuesi teknik i shoqerise Vladimir Nano.

Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga Dervish Hima, 3 Kullat, Kulla Nr. 1

Adresa:
Tirane, Njesia bashkiake nr. 2, rruga Papa Gjon Pali II,B1 L-1, magazine Arena Center

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 16.09.2013
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 14.07.2016
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 30.08.2017
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali date 30.08.2019
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 15.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 378 537 101,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 142 428 838,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 127 446 463,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 149 590 521,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 113 893 200,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 82 017 020,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 71 148 600,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 11 170 485,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 11 481 909,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 12 692 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 8 308 650,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -1 806 976,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:1 107 758 678,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:765 689 301,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:504 661 565,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:532 960 587,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:335 055 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:176 822 385,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:367 413 230,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 34 200 335,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 46 395 085,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 149 324 420,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 69 894 450,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 3 691 820,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli