Skip to content

Bledar Tandili
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2022-01-14 15:19:20
JSON

NIPT: L01630007H
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Servis dhe Shitje: kompjuter,laptop,printer,fotokopje,telefona,pajisje elektronike dhe elektrike,aksesore, instalime te ndryshme,mirembajtje te paisjeve kompjuterike,te rrjeteve elektrike, programe informatike, artikuj kancelarike. Sherbime informatike dhe sherbime IT, telefonike, si dhe shperndarje interneti. Konsulence teknike per fushen e informatikes ,software ,hardware. Instalim dhe shitje sistemeve te fonise, sistemeve te alarmit kundra vjedhjes, sistemeve te alarmit kundra zjarrit, sistemeve te kamerave te survejimit monitormit dhe vezhgimit, sistemeve te akses kontrollit,projektim sisteme monitorimi dhe aksesimi ambenti, sisteme aparaturash mjekesore ,sisteme UPS,stabilizator, gjeneratore,riparim dhe instalim pajisje elektromotorra,elektropompa ,radio nderlidhje, sistemeve me fiber optike. Projektimin dhe zhvillimin e programeve kompjuterike, faqeve te internetit apo cdo lloj produkti tjeter kompjuterik.Import eksport artikuj te ndryshem, printime ,fotokopje ,shtypshkrime , diagnostikim dhe lexim dhe riparim defektesh per automjete ,projektim instalim dhe shitje sistemesh elektromekanike te te gjitha fushave .
Emërtime të tjera Tregtare: Computer Store Tirana
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 30/04/2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Bardhyl, Nr.13/ A. kati perdhe.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 14.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani