Skip to content

BIO GOURMET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: L02214025H
Administrator: Ina Reçi
Objekti i Veprimtarisë: Import - eksport te artikujve te ndryshem ushqimore dhe industriale, pije te ndryshme alkolike, kryesisht vererash, artikujve te konsumit te gjere, produkteve te gatshem dhe gjysem te gatshem, tregetim i mallrave te ndryshem te ndertimit, mobiljesh, konfeksioneve te ndryshme per te rritur dhe femije, paisje elektroshtepiake dhe elektronik,, artikuj kozmetike, makinerish te ndryshme, tregtim i mobiljeve.Hapja e pikave te servisit, lavazheve, parkime, bar bure, restorante, hapje hotelesh, agjensish perper shitblerje, dhenie me qera te pasurive te paluajtshme, agjensi turisike e komisionere, investime te kapitalit dhe mjete te tjera financiare per blerjen e pasurive te paluajtshme, kryerjen e te gjitha operacioneve bankare apo financiare, si dhe cdoa ktivitet tjeter qe ka lidhje te drejteperdrejte apo te terthorte me aktivitetet e lartepermendura dhe qe sherbejne per permbushjen e objektit te veprimtarise.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 14.10.2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: II.1.B - Shitje me shumicë e ushqimeve me origjinë shtazore (për njerez)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr. 2, Rruga Nasi Pavllo, Pallati Nr. 2, Kati i pare

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -2 336 384,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -4 073 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 177 992,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014