Skip to content

Landi Shahini
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-22 10:46:02
JSON

NIPT: L02310502F
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Investitor ne ndertim
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10/11/2010
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 11.03.2022, u vendos: Cregjistrim i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 3,Rruga Egnatia,pallati i ri,Kati VII,siper Bankes Pro Credit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.05.2023
Prokure e Posacme
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 194 010,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 291 000,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -50,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -71 997,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:2 500 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:291 000,00
Punuar Nga : A.Baja