Skip to content

Flamur Golemi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-18 14:00:22
JSON

NIPT: L02708603V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime ne fushen optikes.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/03/2010
Rrethi: Gjirokaster
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
Çështje Ligjore: Me date 15.01.2014, u vendos: Cregjistrim i Shoqerise. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Çregjistruar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokaster, Lagjja 18 shtatori,godine 1 kateshe,ne hyrje te spitalit Omer Nishai.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.05.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 215 227,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 231 205,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 522 320,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 985 000,00
Punuar Nga : A.Baja