Skip to content

KLOBES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 13:10:10
JSON

NIPT: L06530801O
Administrator: Klodjan Braçja
Objekti i Veprimtarisë: Zyre kembimi valutor.Ushtrimi i veprimtaris se agjentit te transferimit te parave i subjektit financiar jo-banke.Ushtrimi i veprimtaris se agjentit te udhetimeve .Ofrimi i te gjitha sherbimeve te telefonis fikse dhe celulare, sherbime interneti. Kancelari.Ushtrimi i veprimtarise se agjentit postar. Ndermjetes sigurimesh. Operator me sherbime te integruara "internet, tv kabllor, telephoni".
Emërtime të tjera Tregtare: KLOBES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/03/2010
Rrethi: Gramsh
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 450 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XX - Licencë “Për zyrë të këmbimeve valutore”
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Sporti, rruga Hamit Dollani, ndertese private tre kateshe, zona kadastrale nr.1842, nr. pasurie 9/219, prane Drejtorise se Shendetit Publik

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.10.2021
Akti i themelimit
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit date 24.05.2017
Vendimi i asamblese se ortakeve per rritjen e kapitalit date 18.04.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala