Skip to content

Mentor Koliçaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-12 08:58:13
JSON

NIPT: L11408012U
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime, dhënie me qira, shitje të autovinçave dhe platformave të ndryshme për punime në lartësi. Shërbime transporti mallrash, makinerish etj. Shërbime profesionale pastrimi në ambiente publike, private dhe fasada në lartësi të ndryshme. Mirëmbajtje godinash etj.
Emërtime të tjera Tregtare: Dion Platform
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 08/02/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
Çështje Ligjore: Me date 16.10.2017, subjekti u c’regjistrua nga regjistri tregtar. Statusi i shoqerise ndryshon nga: “Aktiv” ne “C’regjistruar”.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Bashkiake Nr.6, Rruga "Sabaudin Gabrani" , Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 11.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala