Skip to content

GINGER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: L11702016I
Administrator: Aulona Sula; Ingegerta Bebi
Objekti i Veprimtarisë: Te importoje, eksportoje, bleje, shese, shperndaje, tregtoje, te kete eksluzivitete ne formen e franchise si dhe ne cdo lloj forme tjeter te njohur nga legjislacioni ne fuqi dhe praktika nderkombetare tregtare, te komercializoje dhe te kryeje tregti me te gjitha mallrat dhe produktet e prodhuara me cfaredolloj metode, procesi, duke perfshire por pa u kufizuar ne veshje, kepuce, aksesore te tjere veshjeje dhe aksesore mode te cilat mund te jene marke e regjistruar ose jo, dhe/ose qe jane te mbrojtura ose jo me ane patentash ose mjete te tjera te mbrojtjes se pronesise industriale.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 29.04.2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Femëra
Statusi: Nën sekuestro
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Farke LUNDER Qendra Tregtare TEG, Rruga Tirane - Elbasan, Km. 3, Lunder

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare