Skip to content

ARIF MURATI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-10-15 10:36:13
JSON

NIPT: L11912020A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim te imputeve bujqesore.Sherbime te D.D.D. Prodhim e tregtim fidanash e lule natyrale. Tregtim artikuj te ndryshem. Projektim, ndertim, rehabilitim, sherbime te plantacioneve te ndryshme bujqesore.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12.07.2011
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.5.B.3 - Tregtim me pakicë të plehrave kimike me rrezikshmëri
II.5.A.3 - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr.11, Rruga" Dritan Hoxha", Pallatet Gintash, Nr.8,kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2021
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : L.Kanani