Skip to content

BaEr Consulting
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-23 10:45:46
JSON

NIPT: L12205018D
Administrator: Ergys Demneri
Objekti i Veprimtarisë: Sherbime te kontabilitetit dhe konsulences fiskale. Opinione mbi shkembimet dhe mbi emetimet e aksioneve te reja. Sherbime te konsulences ne fushen e arsimit te larte, kerkimit shkencor, inovacionit dhe transferimit te teknologjise.
Emërtime të tjera Tregtare: BaEr Consulting
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/10/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Kajo Karafili, Pall.Bimabashi, Kati VI, Ap.6/B

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 23.11.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitje kuote date 01.09.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 11 741 779,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 5 108 581,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 817 968,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 684 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 396 575,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 3 455 704,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 029 550,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -273 215,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -48 249,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:26 522 280,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:23 175 338,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:24 091 219,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:16 933 119,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:15 450 065,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:13 592 871,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 13 618 319,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 754 146,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 691 671,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala