Skip to content

HEC BISTRICA 1 BISTRICA 2
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: L17106501F
Administrator: Teuta Ustundag
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, shitja, importimi, eksportimi, tregtimi me rrugë dhe transaksione të ndryshme të energjisë elektrike. energjisë diellore dhe erës.
Emërtime të tjera Tregtare: HEC BISTRICA 1 BISTRICA 2
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 31.08.2011
Rrethi: Finiq
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 147 483 647,00
Numri i pjesëve: 1 000
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Teuta Ustundag, Erinda Malaj, Taulant Naço
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Mesopotam BISTRICE Bistrice Sarande

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare