Skip to content

Hashim Dedolli
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-24 11:28:46
JSON

NIPT: L17505901N
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Gomisteri. Transport mallrash per nevoja vetjake dhe per te trete.Tregti me pakice te vajrave, filtrave, gomave dhe aksesoreve per automjete.
Emërtime të tjera Tregtare: Hashim Dedolli
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05/01/2011
Rrethi: Diber
Shteti ku vepron: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Furgon tip Benz me targe AA 090 JS
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lagjia Dedolli, Ndertese 2- kateshe, Kati i I prane Bashkise Klos.

Adresa:
Lagjja Nr. 1, Rruga Murat Basha, Ndertese private Nr. 6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik e Regjistrit Tregtar, date 24.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Punuar Nga : I.Cara