Skip to content

HEC ULEZ SHKOPET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2017-05-18 12:05:08
JSON

NIPT: L18306901O
Administrator: Teuta Ustundag
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi, shitja, importimi, eksportimi, tregtimi me rrugë dhe transaksione të ndryshme të energjisë elektrike. Energjisë diellore dhe e erës.
Emërtime të tjera Tregtare: HEC ULEZ SHKOPET
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare
Viti i Themelimit: 31.08.2011
Rrethi: Mat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 2 147 483 647,00
Numri i pjesëve: 4 510 544
Konçesione dhe PPP: Jo
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Anëtarë Bordi: Erinda Malaj, Teuta Ustundag, Taulant Naço
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
BURREL Ulez,Burrel.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare