Skip to content

Elis Lena

JSON

NIPT: L22201008A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Grumbullim skrapi dhe grumbullim metali me ngjyrë
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.10.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
VAQARR Objekt i hapur prane Logjistikes

Adresa:
RRASHBULL Lagjja Gjonaj, Rruga Nacionale Durrës-Tiranë, Km 20, ndertese nje katëshe me nr.pasurie 91/13 (magazine), zona kadastrale 3236

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 99 364,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -25 538,00