Skip to content

Besnik Baku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-14 14:02:22
JSON

NIPT: L22306024K
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me pakice te artikujve promocionale, stampime dhe magazinim. Sherbime per organizim eventesh dhe fushata promocioni.
Emërtime të tjera Tregtare: BEA PROMOTIONAL
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 06.10.2012
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Margarita Tutulani,Pall,INERTI,Nr 35 1001

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i regjistrit Tregtar, date 14.01.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra e performances 2016
Pasyqra e performances 2017
Pasqyra e performances 2018
Pasqyra e performances 2019
Pasqyra e performances 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -4 410 060,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 380 237,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 122 099,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 3 797 539,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 263 345,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 2 419 585,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 528 049,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -16 781,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:8 991 766,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 203 488,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:14 104 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:22 683 359,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:14 775 987,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:10 216 201,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 4 169 979,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara