Skip to content

Aldo Isaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-28 12:42:59
JSON

NIPT: L22520206I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakice pjese kembimi dhe artikuj industriale. Transport per nevoja te aktivitetit
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 20/01/2012
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja 28 Nentori, rruga Zogu i Pare, zona kadastrale nr.8523, pasuria nr.13/45, AA 370 DA

Adresa:
Elbasan, Bradashesh, Fshati Mozge, rruga Elbasan-Bradashesh km-3, zona kadastrale nr.8526, pasuria nr.105/14, kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 28.10.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : A.Lala