Skip to content

SERJANI ER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-30 14:54:27
JSON

NIPT: L23230401A
Administrator: Lefter Serjani
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport, transport, tregtim me shumice e pakice i vajrave lubrifikante, Filtra, Bateri.Tregtimi i gomave te automjeteve dhe pjese kembimi te automjeteve te ndryshme. Import eksport, rrota teknologjike, rrota kazanesh, kazane mbeturinash, elektroda saldimi, aksesore te ndryshem, servis automjetesh.
Emërtime të tjera Tregtare: SERJANI ER
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 27.08.2012
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 3 500 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Meri Serjani, Redian Kola, Erjona Serjani
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Fier, Mjeti me targa AA 292 FZ
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: XII.4 - Leje e thjeshtë mjedisore
VIII.1.A - Tregëtimi me shumicë i naftës, gazit, nënprodukteve përfshirë ato bio si dhe lëndët djegëse
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
MBROSTAR URA MBROSTAR URA Rruga Nacionale Fier-Lushnje, Km.5, Fshati "Mbrostar Ura", Banese Private, Zone Kadastrale Nr.2636, Numer Pasurie 99/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 30.12.2021
Akt themelimi, date 27.08.2012
Statuti i shoqerise, date 27.08.2012
Vendimi i asamblese se ortakeve, date 20.02.2017
Vendimi i asamblese se ortakeve, date 11.06.2018
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2014
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra e performances 2018
Pasqyra e performances 2019
Pasqyra e performances 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -546 803,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 164 589,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 184 253,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 1 523 694,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 980 342,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 823 880,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -1 362 791,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 203 084,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 826 530,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:9 102 537,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:15 544 620,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:17 903 650,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:23 619 672,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:16 412 515,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:14 114 984,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 8 476 358,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 12 281 196,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 3 023 797,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara