Skip to content

AFRIM MURJA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-11-15 15:19:20
JSON

NIPT: L26310701T
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Fermë blektorale për prodhim mishi,qumështi dhe bylmeti.Tregtim produktesh blektorale.Import-Eksport lënde të parë për nevojat e fermës.
Emërtime të tjera Tregtare: "MURJA"
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 10.01.2012
Rrethi: Dibër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 11.05.2020, eshte ndryshuar statusi i subjektit nga aktiv ne te çregjistruar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Diber, Peshkopi, Lagjja "Vehbi Dibra", Rruga "Abdulla Pash Dohoshishti", Zona Kadastrale Nr.2932, ndërtesa në ambientin stallor Nr.01, ish stallat e grumbullimit tek përroi i Peshkopisë.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 15.11.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : L.Kanani