Skip to content

Limona Nehanaj 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-03 15:09:50
JSON

NIPT: L27222008A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport,tregtim me pakice automjetesh te perdorura,pjese kembimi. Makina me qera dhe makineri.
Emërtime të tjera Tregtare: Limona Nehanaj
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 22.10.2012
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder, Rrethina, Shtoj i Ri,prane Hotel Meteorit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 03.11.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -446 440,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 116 373,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 699 777,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 705 046,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 746 443,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 340 848,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 921 701,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 1 655 732,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 42 062,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:335 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:8 448 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:18 715 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:25 373 679,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:33 269 583,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:31 086 666,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 41 398 333,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 49 525 000,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani